Ondernemerstoernooi voor scholieren

 • Vertrouw ons. Wij hebben de expertise en een strak draaiboek.
 • Programma op maat! U bepaalt duur, grootte en vorm.
 • Geniet ervan. Wij doen al het werk en brengen onze eigen mensen.
 • Verleg de grenzen van je leerlingen met deze praktische wedstrijd

Scroll naar onder

om meer te lezen

... en 28 andere tevreden scholen gingen u al voor. Levert uw school al leerlingen met een ondernemende houding? Investeer nu ook in de toekomst van uw leerlingen!

Wat zeggen anderen over dit programma?

Over dit programma

Het beste ondernemersplan van uw klas, school of stad. Leerzaam, uitdagend en goed voor de naam van uw school

Kinderen leren door te spelen. Ze ontwikkelen hun sociale, fysieke én denk-vaardigheden. Door middel van technieken die bij bedrijven als Google, BMW en Nike ook worden gebruikt, daagt dit programma de leerlingen ook uit om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

 

In groepjes zetten de leerlingen een eigen bedrijf op en strijden tegen andere groepjes en klassen voor het beste bedrijf v/d school.

 

 

Voor dit programma organiseren wij op uw school een competitie, waarbij de jongeren op een competitieve manier zelf een bedrijf leren op te richten onder begeleiding van onze ervaren jongeren-coaches.

 

Zoals het programmaoverzicht hieronder laat zien, maken de leerlingen gedurende de dag een eigen bedrijfsplan en tijdens een 'pitch'-wedstrijd presenteert elk groepje zichzelf in twee minuten voor het beste bedrijfsplan

Gebruik dit programma bijvoorbeeld voor een dag dat u rapportbesprekingen heeft, of gedurende een projectweek. Laat uw leerlingen leren van elkaar en laat ons de dag vullen. Neem nu contact op met ons voor uw vragen.

Vragen?

Neem contact op

Onze garanties:

 • Niet tevreden = Geen factuur
 • Voor elk niveau, profiel en leeftijd.
 • Jonge, inspirerende coaches
 • Wij doen al het werk voor u
 • Ons draaiboek garandeert succes

Programmaoverzicht

1. Wat is ondernemen?

2. Brainstormen bedrijfsideeën

3. Doelgroep & Concurrentie

4. Naam, Logo & Slogan

5. Marketing

6. Financiën

7. Pitchwedstrijd

8. Prijsuitreiking & Evaluatie

Alternatieve vorm

Groot, groter, grootst

Sinds medio 2015 organiseren wij ook grotere toernooien tussen meerdere scholen. Bijvoorbeeld het NK Jong Ondernemen, de Nyenrode Business Competitie en een Nijmeegse Ondernemers Olympiade. De organisatie van dit soort evenementen is ontzettend groot, maar wij doen het graag! Wat dacht je van een competitie voor jouw scholengemeenschap? Of jouw stad? Neem contact met ons op als je wilt dat wij dit voor jou gaan oppakken.

Competitie op maat

Alsof het nog niet perfect genoeg is.

Elk kind is anders, en dat geldt ook voor scholen. Elke school is anders en elke school heeft zijn eigen vereisten voor een toernooi als dit. Voor u kan het op deze manier erg moeilijk zijn om alles te regelen. Beperkte tijd en ruimte, beperkt budget en een hoge standaard. Wij helpen u door ons programma aan te passen op uw beperkingen en vereisten.

Duurzaamheid voor de toekomst

Alleen bij ons!

Of wij doen alles, dat bespaart u werk. Of: wij leiden leerlingen in een dag op om de les te geven, en zij leiden volgend jaar nieuwe leerlingen op, etc. Zo hebt u de kunde in huis met extra ervaring voor die leerlingen.

Wanneer

U roept, wij komen. Nouja één week van tevoren boeken is wel zo fijn, maar u kunt ook al een jaar van tevoren plannen of zelfs alvast voor meerdere jaren!

Inhoud

Wilt u of uw schoolleiding graag een specifiek onderwerp behandelen of ergens extra aandacht aan geven, dan kan dat altijd. Bijvoorbeeld meer theorie, meer onderzoek, etc.

Prijzen

Vraag een offerte op via het formulier of boek via een "bel-mij-terug"-afspraak

Al vanaf het begin van onze oprichting, hebben wij ons doel boven het geld gesteld. De enige reden dat wij geld vragen voor onze programma's is dat wij dit graag voor altijd zouden blijven doen en zodat wij er full-time bezig kunnen zijn met het inspireren van jongeren. Onze prijzen zijn als volgt opgebouwd:

 • Minder dan 20 leerlingen: 12 euro per leerling
 • Tussen de 20 en 55 leerlingen: 10 euro per leerling
 • Meer dan 55 leerlingen: 8 euro per leerling

 

Korting geven we gratis weg in drie gevallen:

 1. U krijgt korting wanneer u een competitie organiseert tussen meerdere locaties of scholen.
 2. U krijgt korting wanneer u meerdere workshops tegelijkertijd inplant. Bijvoorbeeld voor verschillende locaties van uw school, of verspreid over het jaar, of voor meerdere jaren tegelijkertijd afspreekt.
 3. U krijgt korting wanneer [vul zelf in]. Wij staan namelijk altijd open voor leuke initiatieven en komen u graag tegemoet als u zelf een goede reden hebt, waarom u vindt dat u korting verdient.

 

Wilt u graag een offerte aanvragen voor een definitieve prijs, vul dan het formulier onderaan de pagina in en dan mailen wij u zo spoedig mogelijk een offerte toe.

Geïnteresseerd?

Boek hier

Boek hier of stel direct uw vragen

Plan een "bel-mij-terug-afspraak"

Formulier verzenden...

Er is iets fout gegaan. Probeer het nogmaals of contacteer ons via de contactgegevens onderaan de pagina.

Formulier ontvangen. We zullen je zo snel mogelijk mailen om de afspraak te bevestigen.

Vraag een offerte op of stel uw vraag

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 

 

 

 

 

Onze programma zijn onderbouwd met de kennis van onze partners:

 

info@jongbus.nl

+316 23 67 76 27

www.jongbus.nl

JongBus

Onze programma's

Social Media

Contactgegevens

JongBus, programma, workshops, ondernemen, jong ondernemen, dreamstorm, competitie, toernooi, hackathon, ondernemen, ondernemerschap