Ondernemerschap als schoolvak

Helemaal gratis!

  • Net een accordeon. U kiest duur en vorm, en downloaden maar!
  • Helemaal gratis! Om het onderwijs op weg te helpen.
  • Vertrouw ons. Wij doen dit al jaren en vinden het leuk om te helpen.
  • Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Scroll naar onder

om meer te lezen

... en 28 andere tevreden scholen gingen u al voor bij onze andere programma's. Maar wilt u als eerste gebruik maken van dit lespakket? Meld je dan onderaan deze pagina aan!

Het is onze missie om ondernemend onderwijs zo toegankelijk te maken, dat geen enkele middelbare school meer een excuus kan hebben om niks te doen met ondernemerschap op school.

 

Daarom hebben wij naast onze workshops een lespakket gemaakt dat iedere school mag downloaden, inclusief variaties voor bijvoorbeeld het aantal weken, het aantal uur per week, of het beoogde eindproduct.

Waarom hebben wij dit gemaakt?

Over dit lespakket

Geschikt voor elke duur en vorm, en u kunt hem zo intensief gebruiken als u wilt.

Sinds 2013 verzorgen wij ondernemerschap als extraatje voor middelbare scholen. Maar eigenlijk is ondernemerschap, of beter gezegd een 'ondernemende houding', veel belangrijker dan alleen een extraatje zijn.

 

Wij geloven dat diploma's relatief steeds minder waard worden en daarom willen wij een proactieve, optimistische houding stimuleren bij jongeren.

 

 

Wij zien drie grote obstakels, waarom scholen niet kunnen meedoen aan extra activiteiten: financi├źn, planning en belastingcapaciteit. Bij JongBus werken wij altijd vanuit die obstakels: wij willen het jou makkelijk maken om het maximale uit je leerlingen te halen.

 

Daarom hebben wij deze lesmethode ontwikkeld in samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit en de Rabobank.

We zijn het programma momenteel aan het testen en later dit schooljaar komt die online. Daarbij gaan we hem eerst delen onder een aantal geïnteresseerde docenten, die ons willen helpen door feedback te geven.

 

Deze pagina is bedoeld om die vriendelijke docenten te vinden, die ons feedback willen geven op het lespakket. Wil jij ons helpen? Laat dan je naam en gegevens hieronder achter.

De JongBus-garanties:

  • Voor elk niveau, profiel en leeftijd.
  • Jonge, inspirerende coaches
  • Wij doen al het werk voor u
  • Onze draaiboeken garanderen succes

 

Wilt u op hoogte blijven?

Laat uw mailadres achter

Alles op een rijtje

Gewoon een handige samenvatting

JongBus heeft twee kerndoelen: jongeren een eerste kennismaking geven met ondernemerschap en daarnaast het stimuleren van een ondernemende houding - proactief zijn, denken in mogelijkheden, durven doen, etc. Daarom hebben wij naast onze workshops en andere activiteiten dit lespakket ontwikkeld zodat in de toekomst makkelijker wordt voor scholen om ondernemerschap op school aan te bieden. Hieronder nogmaals een opsomming van de belangrijkste punten:

100% Gratis!

Alleen bij ons!

We willen het nogmaals benadrukken dat wij hier zijn om te helpen en er staat dus absoluut geen vergoeding tegenover. Als je jouw mailadres hieronder achterlaat, dan laten wij het weten wanneer het pakket online staat.

Met dank aan onze kennispartners

Wij willen nogmaals de Nyenrode New Business School, de Rabobank en FORTH innovations bedanken voor het meewerken aan de inhoud van dit pakket. Dankzij jullie behoort dit pakket tot een van de beste!

Een lespakket altijd op maat

U roept, wij leveren. In het formulier kunt u aangeven voor welke duur, aantal uren, welk schoolniveau en welke werkvorm u het programma wilt gebruiken, zodat u direct alles klaar heeft om te kunnen gebruiken.

Voor wat hoort wat..

Wij willen het onderwijs helpen verbeteren en dat kan alleen door onszelf en dit pakket steeds te blijven ontwikkelen op de zwakkere punten. Daarom vragen wij iedereen om altijd kritisch te blijven. Alvast bedankt!

Als eerste ons lespakket ontvangen?

Meld je hier aan of stel uw vragen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 

 

 

 

 

Onze programma zijn onderbouwd met de kennis van onze partners:

 

info@jongbus.nl

+316 23 67 76 27

www.jongbus.nl

JongBus

Onze programma's

Social Media

Contactgegevens

JongBus, programma, workshops, ondernemen, jong ondernemen, dreamstorm, competitie, toernooi, hackathon, ondernemen, ondernemerschap