Het idee is onbelangrijk.

Het gaat om het uitvoeren van het idee.

 • Maak indruk op ouders, collega's en schoolbestuurders
 • Programma op maat! U kiest duur, grootte en vorm.
 • Geniet ervan. Kies uit onze 12 programma's en wij doen het werk.
 • Vertrouw ons. Wij hebben de expertise en met strakke draaiboeken.

Scroll naar onder

om meer te lezen

... en 28 andere tevreden scholen gingen u al voor. Levert uw school al leerlingen met een ondernemende houding? Investeer nu ook in de toekomst van uw leerlingen!

Wat zeggen anderen over ons Maatwerk?

Over ons maatwerk

Je moet zelf 'out-of-the-box' denken, voordat je leerlingen dat kunnen doen.

Soms belt een school ons en vragen ze: "Wat kunnen we doen met ondernemerschap buiten het normale programma?", dan gaan we samen aan tafel zitten en leggen wij hen onze maatwerk-programma's voor.

 

Natuurlijk is het niet direct precies wat je wilt hebben, maar daar is het gesprek voor: samen komen wij er precies achter wat het beste in uw school past.

 

 

Wil je bijvoorbeeld extra veel opvallen met je school voordat het nieuwe jaar gaat beginnen? Dan is een 24 uur durende hackathon misschien wel een goede idee! Leerlingen krijgen vraagstukken voorgelegd rondom uw school, stad of groter, en gaan onder leiding van onze coaches innovatieve oplossing bedenken.

 

Of wilt u dat er op uw school een compleet vak ondernemen wordt gegeven? Voor maar 199,- krijgt u dan alles voor vier tot twaalf lessen.

Uit feedback van docenten blijkt dat dit wordt ervaren als een eye opener en een unieke ervaring voor de leerlingen, omdat het ze doet beseffen wat ze kunnen bereiken in een korte periode als je op deze manier met jezelf en je passie aan de slag gaat.

 

Wij willen graag u en uw leerlingen motiveren om niet in moeilijkheden te denken, maar in mogelijkheden!

Onze garanties:

 • Niet tevreden = Geen factuur
 • Voor elk niveau, profiel en leeftijd.
 • Jonge, inspirerende coaches
 • Wij doen al het werk voor u
 • Onze draaiboeken garanderen succes

 

De mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op

Een paar voorbeelden...

Voor meer informatie en andere opties, kunt u contact met ons opnemen onderaan deze pagina.

24-uurs Hackathon

In 24 uur gaan leerlingen innovatieve oplossingen bedenken voor verschillende vraagstukken. Uniek met een hoge PR-waarde.

Meer info? Neem contact op

Een Dag van de Ondernemer

Een complete dag met (lokale) ondernemers aanwezig met inspiratiesessies en sprekers met praktische lessen voor uw school of jaarlaag.

Meer info? Neem contact op

Ondernemers Olympiade

Een gigantisch project dat wij aan het opzetten zijn in verschillende steden, beginnend met Nijmegen. Volgend jaar ook in u stad?

Ga naar de website !

 

Cursus tot JongBusCoach

Laat uw bovenbouwleerlingen opleiden om workshops en toernooien te organiseren voor uw school. Dan bent u jaar in jaar uit voorzien.

Meer info? Neem contact op

Zoals u het wilt!

Alsof het nog niet perfect genoeg is.

Elk kind is anders, en dat geldt ook voor scholen. Elke school is anders en elke school heeft zijn eigen vereisten voor een workshop. Voor u kan het op deze manier erg moeilijk zijn om een passende workshop te vinden. Beperkte tijd en ruimte, beperkt budget en een hoge standaard. Wij helpen u door ons programma aan te passen op uw beperkingen en vereisten.

Duurzaamheid voor de toekomst

Alleen bij ons!

Of wij doen alles, dat bespaart u werk. Of: wij leiden leerlingen in een dag op om de les te geven, en zij leiden volgend jaar nieuwe leerlingen op, etc. Zo hebt u de kunde in huis met extra ervaring voor die leerlingen.

 Duur & Vorm

Heeft u geen hele dag de tijd? Geen probleem, want wij kunnen programma's ook inkorten tot een lesuur of een dagdeel, of verspreiden over meerdere lessen. U bedenkt het, wij voeren het uit met onze ervaring en partners.

Wanneer

U roept, wij komen. Nouja één week van tevoren boeken is wel zo fijn, maar u kunt ook al een jaar van tevoren plannen of zelfs alvast voor meerdere jaren!

Inhoud

Wilt u of uw schoolleiding graag een specifiek onderwerp behandelen of ergens extra aandacht aan geven, dan kan dat altijd. Bijvoorbeeld meer theorie, meer onderzoek, etc.

Prijzen

Vraag een offerte op via het formulier of boek via een "bel-mij-terug"-afspraak

Al vanaf het begin van onze oprichting, hebben wij ons doel boven het geld gesteld. De enige reden dat wij geld vragen voor onze programma's is dat wij dit graag voor altijd zouden blijven doen en zodat wij er full-time bezig kunnen zijn met het inspireren van jongeren.

 

We bespreken samen met u wat de wensen zijn voor deze maatwerk-opties en dan bespreken we in overleg de prijs. Zoals gezegd vragen we alleen geld, zodat we JongBus kunnen blijven voortzetten en door kunnen gaan met het inspireren van meer. Korting geven we gratis weg in drie gevallen:

 1. U krijgt korting wanneer u een aanvraag doet voor meerdere locaties of scholen tegelijkertijd. Dan kunnen we de kosten splitsen en kunnen we er een gezamenlijk evenement van maken.
 2. U krijgt korting wanneer u verschillende van onze programma's tegelijkertijd boekt. Als we er dan toch al zijn, dan is het makkelijker voor ons om groot uit te pakken.
 3. U krijgt korting wanneer [vul zelf in]. Wij staan altijd open voor leuke initiatieven en komen u graag tegemoet als u zelf een goede reden hebt, waarom u een korting verdient.

 

Wilt u graag een offerte aanvragen voor een definitieve prijs, vul dan het formulier onderaan de pagina in en dan mailen wij u zo spoedig mogelijk een offerte toe.

Geïnteresseerd?

Boek hier

Plan een "bel-mij-terug-afspraak"

Boek hier of stel direct uw vragen

Formulier verzenden...

Er is iets fout gegaan. Probeer het nogmaals of contacteer ons via de contactgegevens onderaan de pagina.

Formulier ontvangen. We zullen je zo snel mogelijk mailen om de afspraak te bevestigen.

Vraag een offerte op of stel uw vraag

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 

 

 

 

 

Onze programma zijn onderbouwd met de kennis van onze partners:

 

info@jongbus.nl

+316 23 67 76 27

www.jongbus.nl

JongBus

Onze programma's

Social Media

Contactgegevens

JongBus, programma, workshops, ondernemen, jong ondernemen, dreamstorm, competitie, toernooi, hackathon, ondernemen, ondernemerschap